E-mail info@babybaby.no

Gaver til den som skal i permisjon

Det er noen som har planlagt alt av utstyr til fødeselen, og tiden rett etter, flere måneder i forkant. Andre slenger bare sammen en bag rett i forkant og kjører til sykehuset. Dette er selvfølgelig svært individuelt, men en ting er helt sikkert – du kommer ikke å ha mye tid til overs etter fødselen.

Gaver til ansatt som skal i permisjon

Det kan være vanskelig for en arbeidsgiver å vite hva du egentlig skal gi til en ansatt som snart skal ut i permisjon. Det er faktisk et lite minefelt, der gaver både kan mistolkes eller bli helt feil. Tenk deg for eksempel hvis du gir noen store pakker med engangsbleier, til en ansatt som har bestemt seg for å bruke tøybleier for å spare kloden for søppel. Da får du ikke direkte noen ekstrapoeng. Noen forslag som sannsynligvis ikke kan gå feil, kan være:

  • En flott stelleveske, hvis du har sjekket med den ansatte i forkant at hun ikke har kjøpt en allerede. Dette kan være en gave som du kanskje bør kjøpe sammen med den ansatte, men det vil virkelig være noe som blir satt pris på.

 

  • Vannflasker eller tåteflasker av god kvalitet. Hvis du har anledning å få trykket logo på, se for eksempel https://www.axonprofil.no/, og flasken er av så god kvalitet at den blir brukt hver dag i hele permisjonen, da blir selskapet virkelig en hyggelig del av permisjonen.

 

  • Klær til barnet. Dette kan være veldig hyggelig, men pass først på å høre med den ansatte hva hun eventuelt trenger. Spesielt den som får barn første gang får ofte en drøss med klær i små størrelser, som ofte ikke blir brukt.

 

Det er tanken som teller

For en ny forelder, er materialistiske ting faktisk mindre viktig enn før. Det er faktisk tanken som teller, også hva gjelder gaver fra arbeidsgiver. Det betyr også at et hyggelig kort, og kanskje noen blomster, kan bety vel så mye som dyre eller eksklusive gaver. Å forsikre den ansatte om at bedriften holder fortet oppe når hun er i permisjon blir sikkert også satt pris på.