E-mail info@babybaby.no

Småbarnsforeldre og gaver?

Hva gir man egentlig i gave til småbarnsforeldre?

Det å kjøpe gave til småbarnsforeldre er ikke alltid verdens letteste oppgave og det blir ofte til at de ønsker seg ting som har med barna å gjøre. Barnevogner, senger, bleier, klær eller kanskje til og med lekestativ. Men selv om man er blitt foreldre, så er det viktig å ta vare på seg selv og i et parforhold, hverandre. Derfor kan du som venn eller familie være med å bidra med å gi gavekort på opplevelser til småbarnsforeldrene.

Mange muligheterFlott gave

Det er utrolig mange muligheter når du skal kjøpe en gave på for eksempel youwish.no. Du må rett og slett se småbarnsforeldrene an. Er det slik at de er adrenalinjunkies, eller har de intenst behov for å slappe av? Uansett vil du finne mange muligheter og her presenterer vi noen alternativer men husk at dere må være sikre på at det er noen som stiller som barnevakt!

Spaweekend

En ting alle foreldre trenger er en god natts søvn og avslapping i lange baner. Så hva med et gavekort på en spadag eller en spa weekend? Da får de mulighet til å sove godt, få gode massasjer, svømme, kose seg med et godt glass vin, spise god mat og ikke minst pleie forholdet litt.

Safari i Nord-Norge?

Det finnes også mange spennende opplevelser i Nord-Norge, som for eksempel bjørnesafari og hvalsafari som kan kombineres med en helg i Tromsø for eksempel. Da kan det være lurt å gå sammen med flere om å kjøpe gaven, for det er ikke noe kjekt å få en gave du selv må betale reisen til for å benytte deg av den. Tromsø har et yrende natteliv og masse spennende restauranter. Bland dette med vakre naturopplevelser og det kan gi påfyll av energi for de fleste.